Arvostelussa Amazon Primen The Terminal List

Ajankohtaista AmazonPrime Arvostelu

Mitä tapahtuu kun 12 US Navy Seal erikoisjoukkojen sotilasta ei palaakaan hengissä tehtävästään ja ainoastaan heidän komentajansa palaa? Siitä ja se seurauksista kertoo The Terminal List, Jack Carrin romaariin perustuva kertomus Navy Seal komentajasta, joka palaa erikoistehtävästä, mutta jolla tuntuu olevan ongelmia pääkoppansa kanssa, kenties jopa hengenvaarallinen päävamma, joka saa hänet näkemään omiaan ja olemaan vainoharhainen – vai onko kaikessa sittenkin jotain muuta taustalla?

Pääosissa Chris Pratt komentaja James Reecenä huomaa yhtenä päivänä, että hänen oma erikoisjoukkonsa on kuollut heidän tehtävässään Syyriassa – tehtävässä, jonka piti olla aivan tavallinen, mutta joka päättyi väijytykseen maanalaisissa käytävissä.

Kun James palaa takaisin tukikohtaan, hän luulee, että homma olisi aika lailla siinä vaiheessa selvää, mutta kuinkas käykään. Komentaja Reecellä oli vaimo ja tytär….. nyt hänellä on vain tehtävä.

Onneksi Reecellä on kaveri, jota hän sanoo veljekseen, entinen SEAL nykyään CIA agentti Ben Edwards (Taylor Kitsch), sekä avuksi tuleva omaa etuaan ainakin aluksi ajatteleva toimittaja Katie Buranek (Contance Wu), ja kenties hänen puolellaan oleva NCIS agentti Josh Holder (Warren Kole).

Taustalla on irakilainen kemiallisten aseiden asiantuntija tai sitten ei….

Sarjan on luonut Carrin romaanin pohjalta David DiGilio, jonka kynästä on aiemmin lähtenyt muun muassa Paul Walkerin tähdittämä Disney-seikkailu Eight Below sekä rikossarja Traveler. The Terminal List pääsee asiaansa vasta kun Reese ottaa tarkempaan käsittelyyn tutun NCIS etsivän eli Holderin, joka sitten antaa seuraavan nimen listalle, ja niin edelleen.

Kahdeksan jaksoinen The Termanil listin ensimmäinen kausi pyrkii kertomaan komentajan tavoitteita oman nimensä puhdistamisessa ja oikeiden syyllisten löytämisessä – mutta komentaja ei tyydy vain etsimään syyllisiä, vaan myös toimimaan pyövelinä – tästä ja muista syistä hän saa peräänsä etsivä Tony Liddelin (J.D.Pardo) vetävän poliisin etsintä-ja takaa-ajoryhmän, joka ei löydä Reeceä, mutta löytää Buranekin.

Välilä käydään parin sicarion vieraana Meksikossa, jossa apuna ovat perhetutut Meksikosta, joilla on yhteyksiä juuri sopivasti.

Kaiken takana tuntuukin olevan niinkin yllättävä tekijä kuin raha, mutta onko komentaja Reecen päässä oikeasti kasvain, vai mitä on tapahtumassa?

Ehkä sarja on hieman tylsä, mutta sitä perus amerikkalaista sankari palaa kotiin ja etsii syylliset tarinaa, että kyllähän sitä katsoo, jos muutakaan ei ole heti listalla.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa