Arvostelussa NetFlixin Warrior Nun kausi 2

Ajankohtaista Arvostelu Netflix Sarjat

Jos taistelevan nunnan kausi 1 oli ihan katseltavaa, tuntuu nyt alkanut kausi 2 menettäneen sen pienen mystisyytensä ja katseluarvonsa. Itseasiassa sarja tuntuu nyt enemmänkin ajanhukkaamiselta kuin viihteeltä.

Ajatuksena nunnien taistelu enkeleitä ja näiden seuraajia vastaan nykyajassa kuulostaa mielenkiintoiselta. Kun siihen vielä liittää niin Vatikaanin kuin Espanjan ja Sveitsin yms. maisemat niin ollaan perustilanteessa, missä mitä vain voisi tapahtua. Enkeli Adrielin saapuminen maanpälle asettaa taistelevat nunnat uudenlaiseen tilanteeseen – mitä sitten ovat samarialaiset, jamikä on tunnien tulevaisuus. Kaikkien aikojen ensimmäinen taistelunuinnna voitti enkeli Adrielin ja vangitsi hänet, mutta jotta nykyajan taisteleva nunna pystyisi samaan, hän tarvitsee lisäapua, aseen. Onko nunna Avasta ratkaisijaksi, vai onko hän sittenkin hieman liian vapaamielinen ja nykyaikainen? Ava Silva eli Alba Baptista tähdittää toiminnantäyteistä tarinaa hyvän ja pahan taistelusta. Sarja perustuu Ben Dunnin sarjakuviin.

Jos ensimmäinen kausi esitteli meille kuoleen Avan, joka ei ollutkaan kuollut, vaan hänestä paljastui hänelle itselleenkin aiemmin tuntemattomia kykyjä – orpo, josta tuli seuraava taisteleva nunna. Hänen ihonsa alla oleva valokehä loistaa hänen käyttäessään erikoiskykyjään – se myös toi hänet takaisin kuolleista, mutta antoi hänen elämälleen samalla myös tehtävän, jota aiemmat taistelevat nunnat olivat ottaneet häntä ennen.

Tulevaisuuden kirkko Adrielin mukaan

Toisella kaudella Ava ja sisar Beatrice (Kristina Tonteri-Young) ovat yhä kahdenvaiheilla oman suhteensa kanssa ja eläminen taisteleva nunnana ja tavallisen yhteiskunnan jäsenenä ei ole aina niin helppoa. Samanaikaisesti OCS:n johtaja, abbedissa (Sylvia De Fanti)ja sisar Camilla (Olivia Delcan) hoitavat oman työnsä entistä paremmin. Mutta mitä tekee Lilith (Lorena Andrea), joka oli aivan varma, että hänestä tulee seuraava valokehän kantaja…. mutta ei.. hänestä tuli aivan jotain muuta. Lilithin omat voimat ovat kasvaneet, mutta hänellä on toisella kaudella heti ensimmäisestä jaksosta lähtien jopa ongelmia ymmärtää omaa itseään- millainen onkaan Lilithin ja Adrielin (William Miller). tapaaminen. Adriel on kerännyt tässä kaikessa taustallen omaksi tueksi ”The First Born Sons” eli ensimmäiset syntyneet, jonka tavoitteena on syrjäyttää kaikki muut uskonnot, ja tehdä hänestä kaiken palvomisen kohde.

Vatikaani ja katolinen kirkko etunenässä paavi Duretti (Joaquim de Almeida) laittavat luottamuksensa ja uskon nunniin taistelussa enkeli Adrielia vastaan.

Mitä toiseen kauteen tuo sitten mukaan tohtori Jillian Salvius (Thekla Reuten) ja häneene pyrkimyksensä avata portaali toiseen ulottuvuuteen – pohja-ajatuksena oman kadonneen poikansa Michaelin takaisinsaaminen. Onko tohtori Salvius lopulta OCS:n vai enkeli Adrielin puolella tiedetaitoineen? Ja mitä tohtori Salviuksen apulainen Kristian Scahefer (Peter de Jersey)tekee , hän hallinnoi nyt Arq-Tech yritystä, ja entisenä katolisen kirkon jäsenenä saattaa olla enemmän nimenomaan Adrielin kannattaja.

Toisella kaudella näemmä myös isä Vincentin (Tristan Ulloa), joka petti OCS:n ensimmäisellä kaudella – toisella hän jatkaa työskentelyään Adrielille.

Taistelevat nunnat kuuluvat the Order of the Cruciform Sword– nunnakuntaan, joiden tarkoituksena on suojella valokehää kaikilta demoneilta – itse valokehä putosi aikoinaan enkeli Adrielilta kun hänet vangittiin Vatikaanin alle. Taistelevan nunnan toinen kausi on tavallaan ihan hauskaa katseltavaa, mutta kaikki tapahtumat ovat samalla pitkälti ennalta arvattavissa – ensimmäinen kausi piti sisällään kymmenen jaksoa, toinen kausi kahdeksan – ja siksi osittain toinen kausi saattaa tuntua kiirehdityltä vaikka kausi tuo myös uusia henkilöitä sarjaan. Esimerkki uusista henkilöistä toisella kaudella on Yasmine Amunet (Meena Rayann) – hänen tunteensa ja tapansa pärjätä kaiken tuhon ja kuoleman lähellä mikä liittyy OCS lähellä toimimiseen, jää tällä kaudelle hieman kapeaksi, mutta hänellä on toisella kaudella tärkeä tehtävä kertoa tiettyjä asioita Avalle.

Toinen kausi tuo tullessaan myös jumalallisen Reyan (Andrea Tivadar). Reya oli sy, miksi Adriel pakeni maan päälle tuhat vuotta sitten.

Warrior Nun kausi 2 on siis hauskaa katseltavaa, mutta meillä se ei arvostelussa nouse kovin korkealle tasolle.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa