C Moren lokakuun vinkit: El Clasico ja CHL:n lohkovaiheen huipennus ja paljon muuta C Moren lokakuun vinkit: El Clasico ja CHL:n lohkovaiheen huipennus ja paljon muuta

C Moren lokakuun vinkit: El Clasico ja CHL:n lohkovaiheen huipennus ja paljon muuta

Ajankohtaista C More Cmore Elokuvat Sarjat Suoratoisto

C Moren lokakuussa seurataan miljonäärikaverusten huumeiden, seksin ja väkivallan värittämää elämää odotetussa kotimaisessa Exit-sarjassa. Lokakuu on C Moren alkuperäissarjojen juhlaa, sillä Exitin lisäksi luvassa on myös kolme uutta pohjoismaista C More -alkuperäissarjaa sekä muita koukuttavia sarja- ja leffauutuuksia. Myös urheilusyksy käy kuumana, kun Rovanperä jatkaa mestaruusjahtiaan, Mestarien liigan lohkovaihe etenee hurjaa vauhtia ja CHL:ssä jaetaan viimeiset pudotuspelipaikat.

SARJOJA: mm. BritBoxin jännityssarja Thirteen ja rikosuutuus London Kills, komedia Ramy, Chucky-kauhusarjan toinen kausi, rikosdraama In the Dark, Thou Shalt Not Kill -sarjan uusi kausi, realitysarjan The Real Housewives of Potomac uusi kausi sekä italialainen vankiladraama The King.

ELOKUVIA: mm. dokumentit Who Killed The KLF? ja Blind Ambition, Tom Hanksin tähdittämät Da Vinci -koodi, Angels & Demons ja Inferno, kauhuleffat Crawl ja Small Hand sekä perhe-elokuva Ghoster.

URHEILUA: mm. Kalle Rovanperän mestaruustaiston loppuhuipennus on käsillä, Mestarien liigaa pelataan ennätystiiviillä tahdilla, Espanjan jättiläisseurat kohtaavat El Clásicossa, Liigan runkosarja täydessä vauhdissa, CHL:n viimeiset pudotuspelipaikat jaossa, tenniksessä WTA-finaalit.

SARJOJA


Exit on yksi syksyn puhutuimmista ja odotetuimmista C Moren alkuperäissarjoista.

Kingdom, kaudet 1-3
3.10. vain suoratoistopalvelussa

Valmentajaksi ryhtynyt entinen vapaaottelija Alvey pyörittää treenisalia tyttöystävänsä Lisan kanssa. Alvey haluaa alkaa valmentaa vankilasta vapautunutta entistä tähtiottelija Ryan Wheeleriä, koska se toisi treenisalille mainetta. Alveyn päihdeongelmainen ex-vaimo Christina ja alkoholisoitunut poika Jay tuovat perheeseen omat ongelmansa. Sarjan pääosissa näyttelevät Frank Grillo (The Grey, Billions), Kiele Sanchez (Lost), Matt Lauria (CSI: Vegas, Samaa sukua) ja Jonathan Tucker (Echoes, Westworld). Kaikki kolmen kauden jaksot julkaistaan kerralla.

The Real Housewives of Potomac, kausi 7
10.10. suoratoistopalvelussa

Luvassa on aimo annos säihkettä, juonittelua ja hauskanpitoa, kun Potomacin täydelliset naiset palaavat uudelle kaudelle. Seitsemännellä tuotantokaudella sarjassa jatkavat mukana Gizelle Bryant, Karen Huger, Ashley Darby, Robyn Dixon, Candiace Dillard Basset, Wendy Osefo ja Mia Thornton. Uusina kasvoina nähdään Charisse Jackson Jordan ja Jacqueline Blake. Kauden aikana naiset kohtaavat muutoksia henkilökohtaisessa elämässään ja ystävyyssuhteissaan. Uusi jakso julkaistaan viikoittain jenkkitahtiin.

Rillington Place, kausi 1
5.10. vain suoratoistopalvelussa

Kolmiosainen rikosdraamasarja 1940–1950-luvuilla toimineesta englantilaisesta sarjamurhaaja John Christiesta, joka murhasi ainakin kahdeksan naista, oman vaimonsa Ethelin mukaan lukien, kotonaan Rillington Placella Lontoossa. BritBox-sarjan päärooleissa nähdään Tim Roth (Reservoir Dogs, The Hateful Eight) ja Samantha Morton (The Walking Dead, Ihmeotukset ja niiden olinpaikat). Kauden kaikki jaksot julkaistaan kerralla. 

Kahden joen välissä, kausi 1
5.10. vain suoratoistopalvelussa

Brittiläinen neliosainen rikossarja Kahden joen välissä perustuu Ann Cleevesin myydyimpään rikosromaaniin. Komisario Matthew Venn palaa kotikyläänsä osallistuakseen isänsä hautajaisiin ja ratkaistakseen erään murhatapauksen. Kylän rannalta löytyy vainaja, mutta todistajat ja jäljet loistavat poissaolollaan. Murhalle ei myöskään näytä olevan mitään motiivia. Kylässä on kuitenkin paljon synkkiä salaisuuksia. Kauden kaikki jaksot julkaistaan kerralla.

Talking Heads, kausi 3
5.10. vain suoratoistopalvelussa

Joukko Ison-Britannian tunnetuimpia näyttelijöitä esittää Alan Bennettin rakastetuimpia monologeja. Sarjassa esiintyvät Jodie Comer, Lesley Manville, Imelda Staunton, Martin Freeman, Monica Dolan, Kristin Scott Thomas, Tamsin Greig ja Maxine Peake. Sarja kuuluu BritBoxin sisältöihin. Kauden kaikki jaksot julkaistaan kerralla.

Thirteen, kausi 1
5.10. vain suoratoistopalvelussa

Ivy Moxam on juuri päässyt pakenemaan kellarista, jossa häntä pidettiin vankina viimeiset 13 vuotta. Kun poliisi on saanut vahvistettua hänen identiteettinsä, Ivy pääsee viimein kotiin ja sieppaajan metsästys voi alkaa. Mutta pian tapauksen parissa työskentelevät kaksi etsivää alkavat löytää puutteita Ivyn tarinassa. Sarjan pääosassa näyttelee Jodie Comer (Killing Eve). Sarja kuuluu BritBoxin sisältöihin. Kauden kaikki jaksot julkaistaan kerralla.

C More -alkuperäissarja
Irralliset, kausi 1
6.10. suoratoistopalvelussa
Myös C More First- ja C More Series -kanavilla

Ruotsalainen C More -alkuperäissarja pohjautuu Felix Herngrenin (Solsidan) ohjaamaan sekä tähdittämään vuonna 1999 julkaistuun samannimiseen elokuvaan Vuxna Människor. Sarjassa Herngren palaa aiheen pariin sekä ohjaajana että näyttelijänä. Sarjan pääroolissa nähdään Carla Sehn (Rakkaus ja anarkia), joka esittää kolmekymppistä Mathildaa. Mathildalla on hyvä työpaikka lakifirmassa ja vakaa suhde, mutta poikaystävän yllättävä ehdotus muuttaa hänen elämänsä suunnan. Sarjaa julkaistaan jakso viikossa ja viimeisellä viikolla kaksi jaksoa. Jaksoja on yhteensä kahdeksan.

In the Dark, kaudet 1–3
6.10. vain suoratoistopalvelussa

Amerikkalainen draamakomedia sokeasta Murphysta (Perry MattfeldShameless), jolla on tuhoisat elämäntavat. Hänellä on vain kaksi ystävää, kämppis Jess ja teini-ikäinen huumekauppias Tyson. Murphy löytää ulkoillessaan ruumiin, jonka hän uskoo olevan Tyson. Ruumis katoaa ennen kuin poliisi ehtii paikalle. Poliisi ei ole asiasta kiinnostunut, joten Murphy päättää selvittää itse mitä hänen ystävälleen tapahtui. Ensimmäisellä esitysviikolla sarjasta julkaistaan neljä jaksoa, jonka jälkeen jaksoja julkaistaan kolme viikossa.

Lego Masters Australia, kausi 4
8.10. vain suoratoistopalvelussa

Koko perheen viihdeohjelma, jossa 16 luovaa legointoilijaa kilpailee rakennustekniikassa ja suunnittelussa voittaakseen halutun legopalkinnon. Jaksoja on yhteensä 14. Jaksoja julkaistaan ensimmäisellä viikolla seitsemän ja loput seitsemän seuraavalla viikolla.

C More -alkuperäissarja
Headhunters, kausi 1
10.10. suoratoistopalvelussa
Myös C More First- ja C More Series -kanavilla

Norjalaisen rikoskirjailija Jo Nesbøn bestselleriin pohjautuvassa C More -alkuperäissarjassa kunnianhimoinen kykyjenetsijä Roger Brown valehtelee ja manipuloi tiensä menestykseen niin urallaan kuin yksityiselämässään. Brown sotkeutuu lopulta omiin valheisiinsa, ja niistä tulee hengenvaarallisia sekä hänelle itselleen että lähipiirilleen. Sarjan keskeisissä rooleissa nähdään Axel Bøyum, Martin Wallström, Ingrid Giaever ja Mikkel Bratt Silset. Jaksoja on yhteensä kuusi ja niitä julkaistaan kaksi viikossa.

The Blood Pact, kausi 2
10.10. suoratoistopalvelussa
Myös C More Series -kanavalla

Walter Presents -laatudraamojen kokonaisuuteen kuuluva hollantilainen The Blood Pact jatkuu toisen tuotantokauden jaksoin. Sarjassa rikollinen mies ja veroviraston päällikkö joutuvat mukaan toistensa elämään, kun heidän tyttäristään tulee parhaat ystävät. Kauden kaikki 10 jaksoa julkaistaan kerralla. 

D.I. Ray, kausi 1
12.10. vain suoratoistopalvelussa

Parminder Nagran (Teho-osasto, Blacklist) esittämä rikoskomisario Rachita Ray määrätään tutkimaan Birminghamin alamaailmaan kytkeytyvää murhatapausta. Ray joutuu venyttämään rajojaan vaikean tehtävän parissa, jonka yhteydessä hänelle selviää, että hänet on määrätty tehtävään etnisyytensä eikä niinkään kykyjensä vuoksi. Sarjan on kehittänyt Line of Dutysta tuttu näyttelijä Maya Sondhi ja tuottanut Jed Mercurio, joka tunnetaan Line of Dutyn sekä Bodyguardin käsikirjoittajana. Sarja kuuluu BritBoxin sisältöihin. Kauden kaikki neljä jaksoa julkaistaan kerralla. 

C More -alkuperäissarja
Exit, kausi 1
13.10. vain C More -suoratoistopalvelussa

Exit kertoo neljästä ökyrikkaasta finanssihaista, joilla on kaikkea mitä voi toivoa. Elämä ei silti tunnu oikein miltään, joten he hakevat elämäänsä jännitystä huumeilla, seksillä ja väkivallalla. Tällä on seuraksensa, josta kärsivät sekä miesten perheet että miehet itse. Sarja pohjautuu norjalaiseen samannimiseen kohusarjaan. C More -alkuperäissarja Exitin päärooleissa ovat Olli Rahkonen (Harjunpää, Mieheni vaimo), Max Ovaska (Aallonmurtaja, Karppi), Jarkko Lahti (DikDek – Painajainen majatalossa, Hymyilevä mies) ja Jarkko Niemi (Sunnuntailounas, Modernit miehet). Muissa rooleissa nähdään muun muassa Jemina Sillanpää (Onnela, Karppi), Linnea Leino (Sininen enkeli, Tytöt tytöt tytöt) ja Maryam Razavi (HasBeen). Sarjan on ohjannut Olli Ilpo Salonen ja käsikirjoituksesta vastaavat Tuomas Vimma ja Matti Koskinen. Sarjaa julkaistaan kaksi jaksoa viikossa.

Lego Masters Ruotsi, kausi 3
15.10. suoratoistopalvelussa

Koko perheen viihdeohjelma, jossa 16 luovaa legointoilijaa kilpailee rakennustekniikassa ja suunnittelussa voittaakseen halutun legopalkinnon. Kauden kaikki kahdeksan jaksoa julkaistaan kerralla.

Great British Menu, kausi 16
19.10. vain suoratoistopalvelussa

Yhdistyneen kuningaskunnan eri kolkista saapuvat ammattilaiskokit kisaavat The Great British Menu -ohjelmassa, jossa heidän on päihitettävä alueelliset vastustajansa ja esiteltävä kulinaariset taitonsa. He, jotka lumoavat tuomarit, pääsevät finaaliin. Sarja kuuluu BritBoxin sisältöihin. Kauden kaikki jaksot julkaistaan kerralla.

I’m Alan Partridge, kausi 1 
This Time With Alan Partridge, kausi 1
19.10. vain suoratoistopalvelussa

Steve Cooganin tähdittämä sarja I’ Alan Partridge on brittihuumorin kermaa. Itsekeskeinen Partridge on entinen televisiojuontaja, joka ei näe omia heikkouksiaan. Paikallisradioon päätynyt juontaja yrittää päästä takaisin pinnalle epätoivoisin keinoin. I’m Alan Partridge on vuodelta 1997, kun taas This Time With Alan Partridge on valmistunut vuonna 2019. Molemmissa sarjoissa on kuusi jaksoa ja ne kaikki julkaistaan kerralla. Sarjat kuuluvat BritBoxin sisältöihin.

Ramy, kausi 3
19.10. suoratoistopalvelussa
Myös C More -kanavilla

Ylistetty draamakomedia Ramysta, nuoresta muslimista, joka New Jerseyssä yrittää löytää tasapainon ystävien, uskonnon ja deittailun väillä. Kolmoskaudella Ramy päättää jättää hengellisyyden ja omistautua setänsä timanttiliiketoiminnalle. Sarjan aiemmat kaksi kautta ovat myös katsottavissa C More -suoratoistopalvelussa. Kolmoskaudessa on 10 jaksoa. Jaksoja julkaistaan kaksi viikossa.

Thou Shalt Not Kill, kausi 3
24.10. suoratoistopalvelussa
Myös C More Series -kanavalla

Italialaisdraama omapäisestä tutkijasta Valeria Ferrosta, joka ratkoo mutkikkaita murhia Torinossa ja taistelee samalla menneisyyden haamuja vastaan. Kolmannen kauden kaikki 12 jaksoa julkaistaan kerralla. Sarjan neljäs tuotantokausi julkaistaan vuoden 2023 aikana. 

London Kills, kaudet 1–2
26.10. vain suoratoistopalvelussa

Uusi BritBox-sarja London Kills seuraa rikoskomisario David Bradfordin (Hugo SpeerIsä Brown ja hänen laumansa, Marcella) johtaman murharyhmän työtä Lontoossa. Bradfordin henkilökohtainen elämä on ollut myllerryksessä hänen vaimonsa kadottua. Bradford on kuitenkin valmis palaamaan lomaltaan töihin, vaikka puolison kohtalo on yhä avoinna. Bradfordin ja hänen tiiminsä välinen jännite kasvaa, kun tutkimuksissa löytyy viitteitä siitä, että Bradford liittyisi vaimonsa katoamiseen. Paul Marquessin luomassa sarjassa näyttelevät myös Sharon Small (Komisario Lynley, Paha paikka), Bailey Patrick (The Nest) ja John Michie (Holby Cityn sariaala, Coronation Street). Kausien 1 ja 2 kaikki jaksot julkaistaan kerralla.

The King, kausi 1
26.10. suoratoistopalvelussa

Italialainen rikosdraama The King (orig. II re, Italia) kertoo karusta vankilamaailmasta, jota johtaa Bruno Testori (Luca ZingarettiKomisario Montalbano). Testori soveltaa vankilassa omaa näkemystään oikeudenmukaisuudesta, mikä tarkoittaa pieniä sivutuloja vartijoille ja vangeille. Jihadistin saapuminen vankilaan ja vartijan kuolema murentavat järjestelmän, joka on palvellut laitosta hyvin vuosien ajan. Kauden kaikki kahdeksan jaksoa julkaistaan kerralla. 

C More -alkuperäissarja
Pimeyden talli, kausi 1
31.10. suoratoistopalvelussa
Myös C More First – ja Series – kanavilla

Ruotsalainen C More -alkuperäissarja Pimeyden talli (orig. Nattryttarna) perustuu järkyttävään tositarinaan hyväksikäytöstä, joka tapahtui Jahnin perheen ratsastuskeskuksessa Tukholman ulkopuolella 1990-luvulla. Sarjan on käsikirjoittanut Ulf Kvensler (Welcome to Sweden, Solsidan), ja sarja on luotu yhteistyössä Sophie Jahnin kanssa, joka on seksuaalirikoksista tuomitun Jerry Jahnin tytär. Sarjassa seurataan neljää naista, joilla on erilaiset suhteet ratsastuskeskusta johtavaan mieheen. Päärooleissa nähdään Jonas Karlsson (Vadelmavenepakolainen) ja Hanna Ardéhn (Quicksand). Sarjassa on yhteensä kahdeksan jaksoa. Jaksoja julkaistaan ensimmäisellä viikolla kaksi, jonka jälkeen jakso viikossa. 

Chucky, kausi 2
31.10. suoratoistopalvelussa
Myös C More -kanavilla

Tappajanukke Chucky hautoo kostoa Jakelle, Devonille, Lexylle ja Tiffanylle sen jälkeen, kun he onnistuivat pilaamaan sen suunnitelman hyökätä lasten sairaaloihin ympäri maata. Sarjassa jatkavat ensimmäiseltä kaudelta tutut Jennifer Tilly, Zachary Arthur, Björgvin Arnarson ja Alyvia Alyn Lind. Kauden aikana sarjassa nähdään joukko tähtivierailijoita, kuten Jennifer Tillyn sisko Meg Tilly ja Beverly Hillsin täydellisistä naisista tuttu Sutton Stracke. Jaksoja julkaistaan ensimmäisellä viikolla kaksi, jonka jälkeen yksi jakso viikossa. Jaksoja on yhteensä kahdeksan.

ELOKUVIA – KÄRKITÄRPIT


Tom Hanks ja Audrey Tautou näyttelevät pääosia elokuvassa Da Vinci -koodi.

Haamunen (orig. Ghoster)
1.10. suoratoistopalvelussa
Myös C More First- ja Stars -kanavilla

Koko perheen seikkailuelokuvassa teini-ikäinen Elizabeth ja hänen isänsä James perivät suuren vanhan talon, jossa piilee salaisuus – herttainen Haamunen. Ranska 2022.

The Foreigner
1.10. suoratoistopalvelussa
Myös C More First -kanavalla

Toimintatrilleri, jossa mies janoaa kostoa tyttärensä kuoltua pommi-iskussa. Pääosissa Jackie Chan, Pierce Brosnan, Katie Leung ja Michael McElhatton. Iso-Britannia 2017.

The Amazing Spider-Man 
The Amazing Spider-Man 2
1.10. vain suoratoistopalvelussa

Marc Webbin ohjaama The Amazing Spider-Man (2012) kertoo Hämähäkkimiehen syntytarinan. Elokuvan pääosaa näyttelee Andrew Garfield. Muissa rooleissa nähdään Emma Stone, Sally Field, Rhys Ifans, Denis Leary ja Martin SheenThe Amazing Spider-Man 2 -elokuvassa (2014) Peter valmistuu lukiosta ja jatkaa rikollisten jahtaamista. Vastustajakseen hän saa sähköisen Electronin, jota esittää Jamie Foxx.

Who Killed the KLF?
2.10. suoratoistopalvelussa
Myös C More -kanavilla

Chris Atkinsin dokumenttielokuva 1990-luvulla suosionsa huipulla olleesta The KLF-duosta ja sen tuhosta. Yhtyeen keulahahmot Bill Drummond ja Jimmy Cauty muistetaan tempauksistaan, joissa he muun muassa polttivat miljoona puntaa seteleinä savuna ilmaan. Duon tunnetuimpia kappaleita ovat A.M Eternal, Last Train to Transcentral ja Justified and Ancient. Dokumentissa nähdään runsasta arkistomateriaalia ja aiemmin julkaisemattomia haastatteluja. Iso-Britannia 2021.

Da Vinci -koodi
2.10. vain suoratoistopalvelussa

Murha Pariisin Louvressa vie professori Robert Langdonin keskelle historiallisia juonia. Etsiessään totuutta hän törmää 2000 vuotta varjeltuun salaisuuteen, joka voi horjuttaa kristinuskon perusteita. Dan Brownin menestyskirjaan perustuvan elokuvan pääosissa nähdään Tom Hanks, Ian McKellen ja Audrey Tautou. USA 2006.

Enkelit & demonit
2.10. vain suoratoistopalvelussa

Kun kuuluisa fyysikko murhataan, symboliekspertti Robert Langdon huomaa, että legendaarinen salaseura Illuminati on taas koossa. Se on varastanut valtavan voimakkaan pommin. Alkaa kiivas taistelu sekunteja vastaan, kun selviää, että pommi tikittää jossakin päin Vatikaania. Tom Hanks nähdään jo toista kertaa Robert Langdonin roolissa. Elokuvan rooleissa muun muassa Ewan McGregor, Stellan Skarsgård, Nikolaj Lie Kaas, Armin Mueller-Stahl ja Ayelet Zurer. USA 2009.

Inferno
2.10. vain suoratoistopalvelussa

Dan Brownin samannimiseen romaaniin pohjautuvassa elokuvassa Tom Hanksin esittämä Langdon herää sairaalassa ammuttuna ja muistinsa menettäneenä. Pienten johtolankojen avulla Langdon alkaa aavistaa olevansa keskellä valtavaa joukkotuhon suunnittelua. Rooleissa muun muassa Ana Ularu, Ben Foster, Felicity Jones, Irrfan Khan ja Omar Sy. USA 2016. 

Koomikon synty (orig. En komikers uppväxt)
5.10. suoratoistopalvelussa
Myös C More First – ja Stars -kanavilla

Jonas Gardellin omaelämäkerralliseen romaaniin perustuvassa draamassa kaksitoistavuotias Juha on koulunsa sosiaalisessa nokkimisjärjestyksessä omaksunut luokan pellen roolin. Aikuisena Juhasta on tullut tunnettu koomikko. Juha tapaa teatteriesityksessään entisen luokkatoverinsa, joka oli myös yksi luokan pahimmista kiusaajista. Juha joutuu kohtaamaan muistonsa, joissa hän ei uskaltanut puolustaa ystäväänsä kiusaajilta ja tämä päätyi itsemurhaan. Ruotsi 2019.

Crawl
6.10. suoratoistopalvelussa

Alexandre Ajan (Haute Tension, Oxygen) ohjaamassa kauhuelokuvassa hirmumyrsky pieksee Floridaa. Hayley ja hänen isänsä Dave jäävät loukkuun kotiinsa, jossa vesi nousee ja heitä jahtaavat nälkäiset alligaattorit. Päärooleissa nähdään Kaya Scodelario (Skins – liekeissä) ja Barry Pepper (Pelastakaa sotamies Ryan, Kennedyt). USA 2019.

Call Mum! (orig. Ring Mamma)
7.10. suoratoistopalvelussa
Myös C More First- ja Stars -kanavilla

Draamakomedia Nikistä, joka on juuri täyttänyt 35 vuotta ja joutuu yhtäkkiä ottamaan tosissaan kaikki valinnat ja suhteet, joita on vältellyt. Ruotsi 2019.

438 päivää (orig. 438 Dagar)
7.10. vain suoratoistopalvelussa

Tosipohjainen draama ruotsalaistoimittajista Martin Schibbyesta ja Johan Perssonista ja heidän ajastaan vankilassa Etiopiassa. Rooleissa muun muassa Gustaf Skarsgård, Matias Varela ja Faysal Ahmed. Ruotsi 2019.

Sex Tape – kadonneen videon metsästys
7.10. vain suoratoistopalvelussa

Komedia pariskunnasta (Cameron Diaz ja Jason Siegel), joka nauhoittaa seksivideon mutta jakaa sen vahingossa kaikkien ystäviensä kanssa. USA 2014.

You’re Next
8.10. suoratoistopalvelussa
Myös C More First- ja Stars-kanavilla

Kauhuelokuva kesäisestä sukukokouksesta, joka muuttuu painajaiseksi, kun eläinnaamareiden taakse piiloutunut tappaja saapuu terrorisoimaan perhettä. Elokuvan on ohjannut Adam Windgard (V/H/S, Godzilla vs. Kong). USA 2011.

Blind Ambition
9.10. suoratoistopalvelussa
Myös C More First- ja Stars-kanavilla

Lämminhenkinen dokumentti neljästä Zimbabwesta Etelä-Afrikkaan paenneesta ystävyksestä, jotka ovat nyt menestyneitä viinimestareita. He päättävät osallistua maailman suurimpaan viinin sokkomaistantakilpailuun Zimbabwen ensimmäisenä maajoukkueena. Iso-Britannia 2021.

So Damn Easy Going (orig. Så Jävlä Easy Going)
26.10. suoratoistopalvelu
Myös C More First -kanavalla

Ruotsalainen nuortenelokuva 18-vuotiaasta Joannasta, joka yrittää hankkia rahaa lääkkeisiinsä ja hurmata kauniin uuden luokkatoverinsa Audreyn, joka saa hänen sydämensä räjähtämään. Ruotsi 2022.

The Small Hand (orig. Susan Hill’s The Small Hand: A ghost story)
9.10. vain suoratoistopalvelussa

Susan Hillin romaaniin pohjautuvassa BritBoxin kauhuelokuvassa kirjakauppias Adam Snow päätyy ostamaan vanhan talon, jossa hän kohtaa nuorena kuolleen pojan hengen. Kohtaamisesta vaikuttuneena Snow alkaa tutkia talon historiaa, joka kätkee sisäänsä monia salaisuuksia. Pääroolissa nähdään Douglas Henshall (Shetlandsaarten murhat, Outlander). Iso-Britannia 2013.

Spider-Man
Spider-Man 2
Spider-Man 3
31.10. vain suoratoistopalvelussa

Vuonna 2002 valmistuneessa Spider-Manissa Tobey Maguire esittää ujoa Peter Parkeria, joka muuttuu Hämähäkkimieheksi Marvelin leffauniversumille lähtölaukauksen antaneessa elokuvassa. Kaksi vuotta myöhemmin julkaistussa jatko-osassa Spider-Man 2 Peter Parkerilla on vaikeuksia tasapainoilla supersankarin ja opiskelijapojan roolien välillä. Vuonna 2007 valmistuneessa Spider-Man 3-elokuvassa mystinen tumma aines toisesta maailmasta asettuu Peter Parkeriin. Rikollistrio vaatii hänen huomiotaan samalla kun hänen on taisteltava toista, vielä vaarallisempaa vihollista vastaan.

** Tulossa marraskuussa **

– Sarjoja: mm. Ruotsalainen C More -alkuperäissarja Käsi sydämellä, Walter Presents -uutuussarja Inspector Ricciardi sekä uudet kaudet sarjoille Yellowstone, Transplant, Bloodlands ja Fear by the Lake.

– Leffoja: mm. Hustlers, Django Unchained, Call Me By Your Name sekä uutuusdokumentit Ennio: The Maestro ja näyttelijä Val Kilmerista kertova Val.


Muuta luettavaa muualta:

Mikä on kryptovaluutta?

Kryptovaluutta on kryptografiaan perustuva digitaalinen virtuaalivaluutta. Kryptovaluuttoja on nykyisin yli 5000 kappaletta, ja uusia syntyy koko ajan. Niistä tunnetuin on vuonna 2008 syntynyt Bitcoin. Bitcoinin lisäksi on olemassa useita satoja erilaisia kryptovaluuttoja, joita yleensä kutsutaan vaihtoehtovaluutoiksi.

Garmin Venu 2 GPS – Älykello jolla voi soittaa ja paljon muuta

Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello, jolla voit soittaa puheluita sekä käyttää yhteensopivan älypuhelimen virtuaaliavustajaa tekstiviestien lähettämiseen, kysymysten esittämiseen, jne. Näiden yhteysominaisuuksien lisäksi Garmin Venu 2-malliston GPS-älykelloissa on kattavat terveys-, hyvinvointi– ja liikuntaominaisuudet, mm. unen laadun pisteytys ja vinkkejä sen parantamiseen, stressitason seuranta, energiatason seuranta, Pulse Ox, naisen hyvinvointiominaisuudet ja paljon urheilu- ja harjoitteluvaihtoehtoja.

Mikä on tubettaja?

Tubettaja tuottaa videosisältöä verkkoon yksin tai ryhmässä YouTube-videopalveluun, jonne  sisältö suosituimpana suoratoistovideopalveluna useimmiten ladataan. Monet tubettajat tekevät videoita työkseen, sillä he saavat videoiden katseluista tuloja. Moni tubettaja saa tulonsa kaupallisesta yhteistyöstä tai videoissa pyörivistä mainoksista. Kaikki tubettajien tulot ovat veronalaista tuloa ja niistä pitää maksaa veroa.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa