Viaplayn uutuussarja 'Veronika' on yliluonnollisia elementtejä sisältävä psykologinen trilleri Viaplayn uutuussarja ’Veronika’ on yliluonnollisia elementtejä sisältävä psykologinen trilleri

Viaplayn uutuussarja ’Veronika’ on yliluonnollisia elementtejä sisältävä psykologinen trilleri

Ajankohtaista Viaplay

Kun poliisikomisario Veronika Gren kohtaa kuolleen pojan sairaalan parkkipaikalla, hän epäilee seonneensa. Mutta poika ei ole mielikuvituksen tuotos – hän on täällä hakemassa oikeutta. Näin saa alkunsa yliluonnollisia elementtejä sisältävä psykologinen trilleri Veronika, jonka pääosassa nähdään ruotsalaistähti Alexandra Rapaport. Viaplayn uuden alkuperäissarjan kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä ja sen odotetaan saapuvan ensi-iltaan vuonna 2023.

– Käsikirjoitus on ainutlaatuinen, siinä on ihan omanlaisensa sävy. Olen sitoutunut tähän projektiin todella syvällisellä tasolla, Alexandra Rapaport kommentoi.

Viaplayn aiemmista tuotannoista, Heder sekä pian ensi-iltansa saavasta elokuvasta Det är något som inte stämmer, katsojille tutuksi tullut Alexandra Rapaport nähdään uuden Viaplay alkuperäissarjan pääosassa. Veronika on psykologinen trilleri, jossa on myös ripaus yliluonnollisuutta.

– Sain projektin ensimmäistä kertaa käsiini jo yli viisi vuotta sitten, ja olin jo silloin täysin myyty. Olen niin innoissani, että voin tuntea sen koko kropassani, Alexandra Rapaport kertoo.

Veronika Gren (Alexandra Rapaport) on työlleen omistautunut poliisi ja kahden lapsen äiti. Monimutkaisen henkilökohtaisen taustansa sekä visusti salaamansa lääkeriippuvuuden seurauksena Veronika on eräänlainen yksinäinen susi, joka mieluiten välttää sosiaalisia tilanteita. Kun hän yhtäkkiä näkee kuolleen pojan seisomassa sairaalan parkkipaikalla, hän luulee seonneensa täysin. Mutta poika ei ole harhakuvitelmaa, vaan täällä saadakseen itselleen oikeutta – eikä hän ole saapunut yksin. Veronika tajuaa pian, että hänen kohtaamansa kuolleet ovat ratkaisemattomien rikosten uhreja, ja auttaakseen heidät vapauteen hänen tulee kohdata sisäinen pimeytensä ja hyväksyä voimansa. On selvää, että ratkaisu löytyy hänen menneisyydestään, ja että murhaaja on valmis hyökkäämään uudestaan hetkellä millä hyvänsä.

– Rikosjuoni on erittäin jännittävä. Veronikalla ei ole mikään paras itseluottamus, eikä oikeastaan ole hän paras poliisikaan, pikemminkin hieman työhönsä puutunut. Toisaalta hän tuntee vahvaa yhteenkuuluvuutta yhteiskunnan laidalla oleviin. Saamme seurata hänen matkaansa hänen alkaessa tajuta, että hänellä saattaa olla tavallista enemmän kykyjä, Alexandra Rapaport sanoo.

Veronikan aviomiehen, Tomas Grafströmin, roolissa nähdään Tobias Santelmann (Kylmäveriset tappajat, Exit), ja pariskunnan lapsia esittävät Sarah Rhodin (Julkalendern Mirakel) ja Eddie Eriksson Dominguez (Pahan naapuri, Beck). Veronika tarjoaa katsojilleen monipuolisen kattauksen eri hahmoja, joiden tarkempia roolitusvalintoja tullaan esittelemään myöhemmin.

– Veronikassa on useita ulottuvuuksia, jotka kiehtovat minua. Rikosdraamaan tuovat lisämaustetta yliluonnolliset juonenkäänteet sekä Veronikan henkilökohtaisen elämän painolasti. Erittäin vahva käsikirjoitus, jonka ansiokas ohjaaja Jonas Alexander Arnby on tehnyt meille menestyneitä elokuvia aiemminkin. Lisäksi Alexandra Rapaport ja Tobias Snatelmann ovat raudanlujia ammattilaisia, joiden roolityöskentely on aina korkeinta laatua, kommentoi Filippa Wallestam, EVP & Chief Content Officer, Viaplay Group.

Veronikan alkuperäisideasta ja käsikirjoituksesta vastaavat Katja Juras ja Anna Lindblom. Sarjan ohjaajana toimii tanskalainen Jonas Alexander Arnby(Kylmäveriset tappajat) ja sen Viaplaylle tuottavat Calle Jansson ja Mathias Gruffman Bigsteriltä. Viaplayn vastaavana tuottajana sarjalle toimii Helena Larand. Kahdeksanosainen sarja saa ensi-iltansa Elisa Viihde Viaplayssa vuonna 2023.

Lähde: Viaplay


Muuta luettavaa muualta:

Suomalaiset ovat kahvikansaa, mutta tiesitkö tämän Moccamasterista?

Ensimmäinen Moccamaster jonka suunnitteli Gerard C. Smit, julkistettiin vuonna 1969. Moccamaster-kahvinkeittimet valmistetaan käsityönä Alankomaissa.

Monen suomalaisen taloudesta tai yrityksen toimistosta löytyy Moccamaster, mutta nykyään löytyy myös kahvikapseleita monesta taloudesta. Kapselikahveja on monta eri makua, joten löydät varmasti mieluisan kahvin itsellesi. Myös kapselikahvit sivusto on tehty kapselikahveista kiinnostuneille lukijoille.

Junat Kartalla

Junat kartalla -sovelluksella näet missä junat kulkevat realiajassa.

Myydyimnät älypuhelimet ja älykellot vuonna 2022

Esimerkiksi DNA:n tammikuun myydyimpien laitteiden listat täyttyivät suomalaisten suosikkimalleista. 5G-laitteet jatkavat puhelinlistan hallintaa. DNA Älykellojen ja aktiivisuusrannekkeiden hankinta on kiinnostanut hyvinvoinnista kiinnostuneita kuluttajia tammikuussa. Olisiko dna älykello sinulle sopiva?

Mikä on tubettaja?

Tubettaja tuottaa videosisältöä verkkoon yksin tai ryhmässä YouTube-videopalveluun, jonne  sisältö suosituimpana suoratoistovideopalveluna useimmiten ladataan. Monet tubettajat tekevät videoita työkseen, sillä he saavat videoiden katseluista tuloja. Moni tubettaja saa tulonsa kaupallisesta yhteistyöstä tai videoissa pyörivistä mainoksista. Kaikki tubettajien tulot ovat veronalaista tuloa ja niistä pitää maksaa veroja.

Tagged

Vastaa