Geralt on takaisin – tänään oli Witcherin uuden kauden ensimmäisen osan ilmestymisen vuoro

Ajankohtaista Arvostelu Luettavaa Netflix Sarjat

Shaerrawed – jakso 1/3. Maailma Witcherin ulottuvuudessa jatkaa niillä jalansijoilla, joille jäätiin toisen kauden loppuessa. Tämä kausi tulee olemaan valitettavasti viimeinen kausi, missä nähdään Henry Cavill Witcherinä – mutta näin on käynyt monessa muussakin sarjassa, jotka jatkuvat useampia vuosia. Yenneferia esittää Anya Chalotra, Ciriä Freya Allan, bardi Jaskierina nähdään Joey Batey.

Geralt, Yennefer ja Siri etenevät omia polkujaan, ja Geralt alkaa vähitellen myöntää rakkauden Yenneferiin. Sen sijaan Yenneferin koulutus Siriin tuntuu etenevän hitaasti, vaikka Sirillä on sisällään voimakas taika.

Samalla maailmassa vellovat taistelut ihmisten ja haltijoiden välillä.

Netflixin The Witcher -sarjan edetessä on käynyt ilmeiseksi, että sarja on hyvin erilainen verrattuna kirjailija Sapkowskin teoksiin, joten mitä kaikkea tämä kolmas kausi tuokaan, sen saamme nähdä vähitellen – tai siis kaikki ne, joita tämä sarja kiinnostaa.

Kolmas kausi alkaa siis tilanteessa, missä Ciri on kaikkien tähtäimessä. Osa haluaa hänet kuolleena, osa näkee hänessä maailman pelastajan – mitä Ciri lopulta on?

Noituri Geralt, Ciri ja Yennefer eivät kuitenkaan voi tehdä koko matkaa yhtä matkaa, vaan aika tulee jälleen erota, ja edetä omia reittejään. Näin kaksi rakastavaista eroavat jälleen – nyt toisilleen uudelleen lupautuneina.

Päätyykö Ciri Redaniaan, ja millainen osa tässä kaikessa on bardi Jaskierilla, entä Rience (Chris Fulton) tulitaikoineen.

Nyt tiedän mitä todellinen pelko on, se on, että en näe teitä enää

Geralt

Hahmot

Geralt

Geralt on fiktiivinen hahmo Andrzej Sapkowskin luomassa kirjasarjassa ”The Witcher” sekä sen pohjalta tehdyn videopelisarjan ja Netflix-sarjan päähenkilö. Geralt of Rivia, tunnetaan myös nimellä Witcher eli Noituri, on ammattisoturi ja mutantti, joka taistelee hirviöitä vastaan.

Geralt on koulutettu noituri, joka on käynyt läpi vaarallisen ja kivuliaan muuntamisprosessin, jonka seurauksena hänelle on kehittynyt yliluonnollisia kykyjä ja nopeutunut paranemisprosessi. Hän on mestari miekkailija ja hallitsee taikuutta, mutta käyttää myös erikoismiekkoja, kuten teräsmiekkaa hirviöitä vastaan.

Geraltin tunnistettava ulkonäkö sisältää valkoiset hiukset, keltaiset kissansilmät ja arvet kasvoissaan. Hänellä on vaitelias ja synkkä luonne, mutta hänellä on myös hienovarainen huumorintaju. Geralt on kuuluisa ammattinsa takia ja hänet tunnetaan armottomana hirviöiden metsästäjänä ja ammattitaitoisena noitana.

Geraltin tarina keskittyy hänen seikkailuihinsa ja kohtaamisiinsa hirviöiden, ihmisten ja muiden maagisten olentojen kanssa. Hän joutuu tekemään vaikeita valintoja, navigoimaan poliittisissa konflikteissa ja paljastamaan salaisuuksia. Geraltin luonteenpiirteet ja kohtaamiset luovat syvän ja monimutkaisen hahmon, joka on saavuttanut suosiota fantasy-fanien keskuudessa.

Yennefer

Yennefer on toinen tärkeä hahmo Andrzej Sapkowskin luomassa ”The Witcher” -kirjasarjassa, videopelisarjassa ja Netflix-sarjassa. Hän on päähenkilö Geraltin rakastettu ja kumppani.

Yennefer on mahtava noita, jolla on voimakas taikuuskyky. Hänellä on tummat hiukset ja violetit silmät. Yenneferin tarina kuvaa hänen monimutkaista menneisyyttään, joka sisältää vaikeuksia, uhrauksia ja kärsimystä. Hänellä on myös tunnistettava piirre, joka on syntymämerkki poskessaan, tunnettu ”violetista liljasta”.

Yennefer on älykäs, itsevarma ja manipulatiivinen hahmo. Hänellä on vahva tahto ja pyrkimys valtaan. Aluksi hänellä on monimutkainen suhde Geraltin kanssa, mutta heidän välillään kehittyy syvä rakkaus ja yhteys. Yenneferin ja Geraltin suhde on keskeinen osa tarinaa, joka on täynnä rakkautta, kärsimystä ja koettelemuksia.

Yenneferin hahmo on moniulotteinen, ja hänen tarinansa käsittelee teemoja kuten identiteetti, kauneus, valta ja tavoitteiden tavoittelu. Hän on vahva ja itsenäinen hahmo, joka ottaa asioita omiin käsiinsä ja pyrkii saavuttamaan haluamansa.

Yenneferin rooli The Witcher -sarjassa on saanut suurta suosiota ja hän on noussut yhdeksi kirjasarjan tunnetuimmista hahmoista. Hänen monimutkainen tausta- ja hahmokehitys tekevät hänestä kiinnostavan ja ikonisen hahmon fantasiakirjallisuudessa.

Ciri

Ciri on toinen merkittävä hahmo Andrzej Sapkowskin ”The Witcher” -kirjasarjassa, videopelisarjassa ja Netflix-sarjassa. Hän on Geralt of Rivia -noiturihahmon adoptoitu tytär ja koulutettu hänen jalanjäljissään.

Ciri, joka tunnetaan myös nimellä Cirilla Fiona Elen Riannon, on prinsessa ja taikuuden verenperijä. Hänellä on vaaleat hiukset ja vihreät silmät. Ciri on erittäin lahjakas ja monipuolinen hahmo, jolla on voimakas siteet taikuuteen ja ennustamiseen.

Ciri on selviytynyt monista koettelemuksista ja vaaroista matkallaan. Hänellä on kyky kulkea ”aikavirrassa” ja siten liikkua eri maailmojen välillä. Tämä tekee hänestä tärkeän henkilön, jota monet valtakunnat ja voimat haluavat hallita.

Cirin tarina keskittyy hänen etsintäänsä ja kohtaamisiinsa Geraltin ja muiden hahmojen kanssa. Hän joutuu kääntymään monien vaikutusvaltaisten tahojen puoleen ja oppii hallitsemaan omia voimiaan. Cirin tarina tutkii teemoja kuten kohtalo, identiteetti, vastuunotto ja selviytymiskyky.

Ciri on vahva, rohkea ja itsenäinen hahmo, joka kasvaa ja kehittyy tarinan edetessä. Hänen tarinansa on tärkeä osa ”The Witcher” -sarjaa ja hän on saavuttanut suosiota lukijoiden, pelaajien ja katsojien keskuudessa. Cirin rooli osoittaa hänen merkityksensä tarinassa ja hänen vaikutuksensa muihin hahmoihin.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Kuinka valita sopiva laajakaista kotiin

Nykyään internet on osa jokapäiväistä elämäämme. Älypuhelimia käytetään päivittäin, ja monilla ihmisillä on myös muita laitteita, kuten tietokoneita ja tabletteja, joita käytetään netin käyttöön. Laajakaista on siis tärkeä osa kodin arkea. Netti kotiin löydät suoraan operaattoreilta esim. Elisalta, Telialta tai DNA:lta.

Älykellot – uusi tapa seurata elämääsi

Älykellot ovat erinomainen tapa seurata elämääsi ja pysyä yhteydessä tärkeisiin tietoihin. Voit käyttää niitä urheiluun, ajanhallintaan, yhteystietojen ylläpitoon, terveyden seurantaan ja paljon muuhun. Älykellojen avulla voit tehdä arjesta entistä helpompaa ja mukavampaa. Älykello sopii myös nuorille sekä senioreille. Osta vaikka älykello naiselle lahjaksi.

Apple iPhone 13 – Innovaatio, tyylikkyys ja teho yhdessä paketissa

Apple iPhone 13 Pro -älypuhelimessa on häkellyttävä 6,1” OLED-kosketusnäyttö 120 Hz virkistystaajuudella sekä tehokas 5G-yhteyksiä tukeva A15 Bionic -prosessori. Lisäksi laitteella on markkinoiden johtava IP68-vedenkestävyysluokitus.

OnePlus 8: Huippuluokan Suorituskyky, Upea Näyttö ja Monipuoliset Ominaisuudet

OnePlus 8-sarja koostuu kolmesta puhelinmallista: OnePlus 8, OnePlus 8 Pro ja OnePlus 8 Lite. Jokainen näistä malleista tarjoaa hieman erilaisen kokemuksen ja ominaisuudet, joten valinnanvaraa löytyy eri tarpeisiin ja budjetteihin.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa