Luo klassinen ja täydellinen vinyylin äänikokemus langattomasti Sonyn uudella PS-LX310BT-soittimella

Ajankohtaista

Käytpä sitten läpi vanhoja albumeitasi tai kasvatat levykokoelmaasi uusilla julkaisuilla, voit siirtää vinyylit nykypäivään uuden Sony PS-LX310BT -soittimen kanssa. Sony fuusioi rakastetun vinyylin äänenlaadun tämän hetken mukavuuksiin ja joustavuuteen liittämällä langalliseen tai langattomaan laitteeseen.

Menneisyys yhdistyy tähän päivään

LX310BT tuo vinyylin lämpimän äänen mihin tahansa langattomaan kaiuttimeen, soundbariin tai kuulokkeisiin sisäänrakennetun BLUETOOTH®-lähettimen ansiosta. Laitteiden pariliitos on yksinkertaista käyttämällä erityistä BLUETOOTH®-painiketta, ja automaattisen toistotoiminnon ansiosta musiikki kuuluu heti viimeisestä pariksi yhdistetystä laitteesta, kun painetaan play-nappia. Yksinkertaisten käyttötoimintojen ansiosta kuka tahansa voi nauttia vinyylitason äänenlaadusta. Lisäksi levysoittimessa on myös äänikaapeli langallista yhteyttä varten.

LX310BT sallii erilaisia vahvistinvalintoja[1]. Tämä takaa laajan yhteensopivuuden käytettäessä erilaisia toistojärjestelmiä ja BLUETOOTH®-liitäntöjä äänenvoimakkuuden säätämiseen. Laitteessa on myös sisäänrakennettu phono-esivahvistin, joka voidaan valita käytettäväksi vahvistimilla, jotka tarjoavat vain linjatason.

Laadukasta soundia

LX310BT:ssä ääniteknologia ja laitteen rakenne on päivitetty, jotta vinyyli kuulostaa paremmin kuin koskaan. Soittimessa on alumiininen valurauta, joka tarjoaa erinomaisen äänitasapainon, ja uudelleen suunniteltu äänivarsi. Paksu ja tukeva pölysuoja takaa, että vinyylitason äänestä voi nauttia vielä pitkään.

Koe vinyylin uudelleentuleminen tyylillä

LX310BT:n ulkonäkö ja tuntuma on huolellisesti suunnitellun rakenteen ja laadun ansiota. Laitteessa on myös painikkeita intuitiiviseen käyttöön, mukaan lukien BLUETOOTH®-painike, jonka avulla voi helposti käynnistää, pysäyttää ja yhdistää laitteen.

PS-LX310BT on saatavilla huhtikuussa 2019 


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Digitaalinen markkinointi: Menestyksen avain digiaikakaudella

Digitaalinen markkinointi on korvaamaton työkalu yrityksille tavoittaessaan laajaa kohdeyleisöä, luodessaan vahvaa brändiä ja kasvattaessaan myyntiään. Tehokas digitaalinen markkinointistrategia hyödyntää hakukoneoptimointia, sosiaalista mediaa, sisältömarkkinointia ja maksettua mainontaa. Se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden menestyä tässä digitaalisessa liiketoimintaympäristössä. Tutustu myös Google hakukoneoptimointi aiheeseen!

Liiku kätevästi kaupungilla – Sähköpotkulauta vuokraus

Koe vaivaton tapa liikkua kaupungissa sähköpotkulaudan avulla. Sähköpotkulauta vuokraus tarjoaa joustavan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon liikkumiseen. Nappaa kätevästi lähin potkulauta, käytä sitä tarpeesi mukaan ja palauta helposti loppumatkasta. Unohtumattomat kaupunkiseikkailut odottavat sinua, kun hyödynnät sähköpotkulauta vuokrauksen edut.

Kulutusluotto – Joustava taloudellinen tuki tarpeisiisi

Tarvitsetko rahallista tukea suunnitelmiisi? Kulutusluotto tarjoaa joustavan vaihtoehdon. Voit hakea lainaa tarpeidesi mukaan, oli kyse sitten matkasta, kodin remontista tai uuden elektroniikan hankinnasta. Kilpailukykyiset korot ja joustavat maksuehdot mahdollistavat taloudellisen tilanteesi huomioimisen. Hae kulutusluottoa luotettavalta rahoitusyhtiöltä ja saa tarvitsemasi tuki elämäsi eri vaiheisiin.

Sosiaalisen median nousu

Sosiaalinen Media nousu on ollut mullistava ilmiö internetin kehityksessä. Se on luonut uudenlaisen viestinnän ja yhteisöllisyyden muodon, joka perustuu käyttäjien osallisuuteen ja sisällön jakamiseen. Sosiaalisen median alustat, kuten Facebook, Twitter, Instagram ja YouTube, ovat luoneet valtavan käyttäjäpohjan ja muuttaneet tapaa, jolla ihmiset vuorovaikuttavat verkossa.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa