MAYOR OF KINGSTOWN: Jeremy Renner as Mike McLusky in season 2, episode 1 of the Paramount+ series MAYOR OF KINGSTOWN. Photo Cr: Dennis P. Mong Jr./Paramount + © 2022 Viacom International Inc. All Rights Reserved.

Mayor Of Kingstown – Toinen kausi katsottavissa 30. tammikuuta alkaen vain SkyShowtimessa

Ajankohtaista Luettavaa Sarjat SkyShowTime

Oscar®-ehdokas Jeremy Rennerin ja Oscar®-voittaja Dianne Wiestin tähdittämän Mayor of Kingstownin toinen kausi on katsottavissa yksinoikeudella SkyShowtimessa 30. tammikuuta alkaen. Alkuperäissarjan ovat luoneet Yellowstonen toinen luoja, Oscar®-ehdokas Taylor Sheridan ja Hugh Dillon.

Alkuperäisen Mayor of Kingstown -draamasarjan toisen kauden virallinen traileri ja kuvat on julkaistu ja sarja on katsottavissa SkyShowtimessa 30. tammikuuta alkaen. 

Oscar®-ehdokas Taylor Sheridanin ja Hugh Dillonin kehittämä Mayor of Kingstown seuraa McLuskyn valtaperhettä Michiganin Kingstownissa, missä ainoa kasvuala on vankila-ala. Sarja käsittelee systeemisen rasismin, korruption ja epätasa-arvoisuuden teemoja ja seuraa perheen yrityksiä tuoda lakia ja oikeutta kaupunkiin, josta ei löydy kumpaakaan. Sarjassa nähdään myös Dillon, Taylor Handley, Emma Laird, Tobi Bamtefa, Derek Webster, Nishi Munshi, Hamish Allan-Headley ja Aidan Gillen.

Mayor of Kingstown on MTV Entertainment Studiosin, 101 Studiosin ja Bosque Ranch Productionsin tuotanto. Vastaavina tuottajina toimivat Sheridan, Dillon, Renner, Antoine Fuqua, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, Michael Friedman, Dave Erickson, Regina Corrado ja Stephen Kay.

MAYOR OF KINGSTOWN: Tobi Bamtefa as Deverin “Bunny” Washington in season 2, episode 1 of the Paramount+ series MAYOR OF KINGSTOWN. Photo Cr: Dennis P. Mong Jr./Paramount + © 2022 Viacom International Inc. All Rights Reserved.

Mayor of Kingstownin toinen kausi on viimeisin lisäys Sheridanin kasvavaan SkyShowtime-tarjontaan, johon kuuluvat myös 1923, 1883, Tulsa King ja tuleva sarja Lioness.

Mayor of Kingstownin ensimmäinen kausi on nyt katsottavissa SkyShowtimessa.

MAYOR OF KINGSTOWN: Michael Beach as Kareem in season 2, episode 1 of the Paramount+ series MAYOR OF KINGSTOWN. Photo Cr: Dennis P. Mong Jr./Paramount + © 2022 Viacom International Inc. All Rights Reserved.

SkyShowtime kokoaa yhteen parhaan viihteen maailman suurimmilta studioilta ja parhailta tarinankertojilta. Palvelussa on tuhansia tunteja laatuviihdettä koko perheelle, mukaan lukien laaja valikoima maailman odotetuimpia sarjoja ja elokuvia.

SkyShowtime-palvelu on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa sekä Android TV:ssä ja Google TV:ssä sekä verkkosivustolla www.skyshowtime.com. SkyShowtimen kuukausihinta on 69 DKK Tanskassa, 6,99 € Suomessa, 79 Norjassa ja 79 SEK Ruotsissa.  Pohjoismaissa SkyShowtime on saatavana myös seuraavien kumppaneiden kautta: Allente, RiksTV, Ruutu, Sappa, Strim, Telenor, Tele2, Telia, Nuudayn Telmore ja YouSee sekä TV 2 Play. 


Muuta luettavaa muualta

Etsitkö uutisia, jonka aiheena on asuntomarkkinat , kiinteistöhuolto tai asuminen? Eikö asumiseen liittyvät aiheet kiinnosta? Miten olisi aiheet kuin Sähköpotkulauta vuokraus , sähköpotkulauta hinta tai vaatteita netistä? Kurkkaa myös tämän hetkinen 2022 marinin hallitus , että mistä se koostuu!

Muuta mielenkiintoista luettavaa

E-kirjat – kätevä tapa kuljettaa lukemista mukana

E-kirjat ovat digitaalisessa muodossa olevia kirjoja, jotka voi ladata älypuhelimeen, tabletille tai lukulaitteeseen. E-kirja tarjoaa kätevän tavan kuljettaa lukemista mukana minne tahansa, sillä yhteen laitteeseen voi ladata useita kirjoja. E-kirjojen suosio on kasvanut viime vuosina, sillä ne ovat usein painettuja kirjoja edullisempia ja ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja.

Äänikirja – uusi tapa nauttia kirjallisuudesta

Äänikirja on loistava vaihtoehto perinteiselle kirjalle, sillä sen avulla voit nauttia kirjallisuudesta missä tahansa ja milloin tahansa. Voit kuunnella kirjan ammattilaisen lukemana esimerkiksi kävellessäsi, pyöräilessäsi tai matkustaessasi. Äänikirjat ovat myös helppo tapa löytää uusia suosikkeja, sillä niitä on saatavilla valtava määrä eri kielillä ja eri genreissä. Äänikirjan avulla voit syventyä tarinaan ja uppoutua kirjallisuuden maailmaan aivan uudella tavalla.

Sortter laina – Nopea ja vaivaton rahoitus

Sortter Laina tarjoaa nopean ja helpon tavan saada rahoitusta erilaisiin tarpeisiin. Lainan hakeminen onnistuu helposti Sortterin kautta, ja saat rahat tilillesi jopa samana päivänä. Lainaehdot ovat joustavat ja kilpailukykyiset, joten voit valita juuri sinulle sopivan takaisinmaksuaikataulun.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa