Nyt kauttamme edullisesti tietokonetarvikkeita Data-Systems verkkokaupasta

Ajankohtaista

Data-Systems.fi on Suomen suurin IT-tuotteiden myymälä, jolla on yli 29 vuoden kokemus alalta. Heidän valikoimaan kuuluu tällä hetkellä yli 800 000 tuotetta, joista suurin osa keskittyy varaosiin ja tarvikkeisiin.

Heidän tuotevalikoimaansa kuuluu muun muassa muistikortteja, kaapeleita, kovalevyjen ja emolevyjen komponentteja, tietokoneita, tulostimia ja paljon muuta.

Yrityksen visio

Data-Systems on vuonna 1993 perustettu perheyritys, jonka alkuvuosina toiminta keskittyi vahvasti muistituotteisiin. Yritys on kuitenkin vähitellen laajentunut kattamaan lähes kaikki IT-tuotteiden osa-alueet. Tällä hetkellä heidän laaja tuotevalikoima kattaa yli 800 000 tuotetta, joista suurin osa on varaosia ja tarvikkeita.

Riippumaton ja ekologinen

Yhtiö on 100 %:sti yksityisessä omistuksessa ja perinteinen perheyritys. Oli ostoksesi pieni tai suuri saat aina yhtä hyvää palvelua. Ostamalla Data-Systemssistä tuet myös suomalaista työtä ja yrittäjyyttä.

Myös ympäristöstä huolehtiminen on Datga-Systemsille tärkeä asia. Yritys käyttää ainoastaan kierrätyskelpoisia ja ekologisia toimistotarvikkeita ja pakkaus- materiaaleja. Yritys myös huolehtii vanhojen IT-laitteiden asianmukaisesta kierrätyksestä.

MIllainen on kierrätyskelpoinen toimistotarvike?

Kierrätyskelpoinen toimistotarvike on tuote, joka on suunniteltu siten, että se voidaan hävittää ympäristöystävällisesti ja käyttää uudelleen materiaalina tai energiana sen käyttöiän päättyessä. Tällaisia tarvikkeita ovat esimerkiksi paperit, kartongit, laatikot, lehtiöt, muovit ja metallit, jotka voidaan kierrättää.

Toimistotarvikkeiden valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota niiden valmistukseen käytettyihin materiaaleihin ja niiden kierrätettävyyteen. Esimerkiksi paperituotteiden tulee olla FSC-sertifioituja, mikä tarkoittaa, että niiden valmistuksessa on huomioitu metsien kestävä käyttö. Muovituotteiden tulee olla valmistettu kierrätettävästä muovista, kuten PET-muovista, joka voidaan kierrättää uusiksi muovituotteiksi.

Lisäksi kierrätyskelpoisten toimistotarvikkeiden suunnittelussa voidaan käyttää uusiutuvia materiaaleja, kuten kierrätettyä puuvillaa tai korkkia. Tällaiset materiaalit eivät kuluta luonnonvaroja samalla tavalla kuin perinteiset materiaalit.

Kierrätyskelpoisten toimistotarvikkeiden käyttäminen on tärkeää, sillä se auttaa vähentämään jätteen määrää ja säästää luonnonvaroja. Lisäksi ympäristöystävällisten tarvikkeiden käyttö voi olla myös taloudellisesti kannattavaa, sillä ne voivat usein olla kestävämpiä ja pitkäikäisempiä kuin perinteiset tarvikkeet.

Itserakennettu tietokone ja suoratoiston katselu

Itserakennetun tietokoneen käyttäminen suoratoiston katseluun on yleistynyt, sillä tällainen tietokone voidaan räätälöidä juuri suoratoiston tarpeisiin sopivaksi. Suoratoiston katseluun sopivassa tietokoneessa on esimerkiksi tarvittava määrä muistia, tehokas prosessori ja nopea internet-yhteys.

Itserakennetun tietokoneen avulla voi katsella suoratoistopalveluita, kuten Netflix, HBO ja Amazon Prime Video, sekä striimata musiikkia ja pelata pelejä. Tietokoneen kautta voidaan myös liittää älytelevisio, jolloin suoratoisto onnistuu suoraan television kautta.

Itserakennetun tietokoneen käyttäminen suoratoiston katseluun vaatii kuitenkin tietokoneen käyttöjärjestelmän asentamisen ja erilaisten ohjelmistojen, kuten suoratoistopalveluiden sovellusten, asentamisen. Lisäksi on tärkeää varmistaa, että tietokoneessa on riittävästi tallennustilaa suoratoiston välimuistin käyttöä varten.

Suoratoiston katselua varten tietokoneen käyttöjärjestelmäksi sopivat muun muassa Windows, Mac OS ja Linux. Ohjelmistoista suosituimpia suoratoistopalveluiden sovelluksia ovat esimerkiksi Netflix, Amazon Prime Video, HBO, Spotify ja YouTube.

Itserakennetun tietokoneen käyttö suoratoiston katseluun voi olla hyvä vaihtoehto, jos haluaa varmistaa, että tietokoneessa on tarvittavat ominaisuudet sujuvaan suoratoistoon.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Tulevaisuuden valokuitu laajakaista

Valokuitu laajakaista on tulevaisuuden yhteydenpidon keino, joka mahdollistaa nopean ja luotettavan internet-yhteyden kotona, toimistossa tai matkoilla. Valokuidun avulla voit nauttia sujuvasta suoratoistosta, nopeasta tiedostojen lataamisesta ja videopuheluista ilman keskeytyksiä tai viivettä.

LED-valot – tehokkaita ja monipuolisia valonlähteitä

LED-valot ovat erittäin energiatehokkaita, sillä niiden valmistusprosessi kuluttaa vähän energiaa ja ne tuottavat vähemmän lämpöä kuin perinteiset valonlähteet. Lisäksi LED valot kestävät pitkään ja niiden käyttöikä on moninkertainen verrattuna esimerkiksi hehkulamppuihin.

Digitalisaatio – muuttaa tapamme tehdä asioita

Digitalisaatio on mullistanut tapamme tehdä asioita. Se tarkoittaa digitaalisten teknologioiden käyttöönottoa ja integroimista eri alojen toimintaan. Digitalisaation myötä olemme siirtyneet paperilomakkeista sähköisiin palveluihin ja käyttäneet yhä enemmän tietokoneita, älypuhelimia ja muita digitaalisia laitteita arkipäiväisissä toiminnoissamme.

Digitalisaatio on myös luonut uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja muuttanut perinteisiä toimialoja. Esimerkiksi verkkokauppa on kasvanut räjähdysmäisesti ja digitalisaatio on mahdollistanut uusien digitaalisten palveluiden kehittämisen, kuten pilvipalvelut ja tekoälyratkaisut.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa