Vin Diesel: Bloodshot

Arvostelu Elokuvat

Bloodshot on Vin Dieselin uusi elokuva, jonka on ohjannut Dave Wilson. Muut pääosan näyttelijtä ovat Eiza Gonzalez sekä Sam Heughan.

Tarina alkaa Vin Dieselin ollessa armeijassa, Navy Seals komennuksella, Bravo6. Mutta kaikki ei ole siltä miltä näyttää ja pian elokuva ottaa askeleen kohti sci-fi elokuvia.

Ray Garrison, Vinin hahmo elokuvassa, onkin itseasiassa kuollut ja uudelleen henkiinherätetty ”super”-sotilas, jonka veri on täynnä naniitteja, jotka mahdollistavat lihas yms kudosvaurioiden korjaamisen.

Elokuva ilmestyi heinäkuussa 2020 ja meni suoraan suoratoistokanaviin, eikä mikään ihme. Elokuva on toisaalta hyvin tehty, mutta itse tarina on melko laimea, täynnä taistelukohtauksia, jotka ovat hyvin epätodellisia.

IMDb arvosteluista lukemat 5,7/10 ja lokakuun loppuun mennessä se on saanut lähes 55 000 arvostelua.

Elokuva kertoo tarinan ihmisen peräänantamattomuudesta, mutta samalla myös siitä, kuinka paljon toiset ovat valmiita tekemään saadakseen haluamansa. Elokuvan erikoistehosteet ovat osittain sellaisia, joita on jo käytössä ja nanootitkin ovat tuttuja jo monesta muustakin tieteiselokuvasta ja sarjasta, joten ajatustasolla ei olla kauaksi päästy. Itse tarinasta tulee osittain mieleen vanhan kunnon hyvän ajan Dolph Lundgren ja täydellinen sotilas, sekä erilaiset Schwarzenegger ja Stallonen elokuvat.

Jatko-osa tulossa?

Elokuvan kolme henkiinjäänyttä päähenkilöä asettuvat lopussa sellaiseen tilanteeseen, että mikäli Vin Diesel ja porukat haluavat vielä tehdä Bloodshot 2:n niin sellaiseen on täydet mahdollisuudet.

Onko Bloodshot katsottava elokuva? Jos tykkää erikoistehosteista, Vin Dieselistä ja tällaisesta sotilas tulevaisuudesta tyylisestä elokuvasta, niin mikä ettei. Jos haet romantiikkaa, jännitystä tai jotain syvempää, sitä et tästä elokuvasta kyllä löydä.


Muuta luettavaa muualta

Telia 5G kartta

DNA:n ja Telian yhteisesti omistama Suomen Yhteisverkko aloittaa kattavan 5G-verkon rakentamisen Loviisassa ja Pyhtäällä maanantaina 10. lokakuuta. Nopeamman 5G-verkon rakentamisen myötä myös 4G-yhteydet paranevat alueella. Paremmille yhteyksille on tarvetta, sillä mobiilidatan käyttö on moninkertaistunut Suomessa viime vuosina. Tutustu Telia 5G kartta aiheeseen.

Garmin Venu 2 GPS – Älykello jolla voi soittaa ja paljon muuta

Garmin Venu 2 Plus GPS- älykello jolla voit soittaa puheluita sekä käyttää yhteensopivan älypuhelimen virtuaaliavustajaa tekstiviestien lähettämiseen, kysymysten esittämiseen, jne. Näiden yhteysominaisuuksien lisäksi Garmin Venu 2  -malliston GPS-älykelloissa on kattavat terveys-, hyvinvointi– ja liikuntaominaisuudet, mm. unen laadun pisteytys ja vinkkejä sen parantamiseen, stressitason seuranta, energiatason seuranta, Pulse Ox, naisen hyvinvointiominaisuudet ja paljon urheilu- ja harjoitteluvaihtoehtoja.

Google Pay – kätevä tapa maksaa ostoksia

Google Pay on helppo ja kätevä tapa maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa. Google Pay maksaminen onnistuu sadoissa sovelluksissa ilman maksutietojen ilmoittamista. Maksa liikennevälineessä, tilaa ruokaa tai osta lippu uuteen 

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa