sweet tooth Kuva: Netflix

Sweeth Tooth: Post-apokalyptinen seikkailu, joka koskettaa syvältä (Arvostelu)

Arvostelu Netflix Suoratoisto

Netflixin Sweet Tooth -sarja on post-apokalyptinen fantasiasarja, joka kertoo puoliksi ihmisen ja puoliksi peuran hybridipojan, Gusin, seikkailuista. Sarja perustuu Jeff Lemiren samannimiseen sarjakuvaan.

Sarja sijoittuu vuoteen 2022, kymmenen vuotta sen jälkeen, kun maailmaa on ravistellut mystinen virusepidemia. Virus on tappanut miljoonia ihmisiä ja aiheuttanut epänormaalien lasten syntymää.

Päähenkilöt

  • Gus (Christian Convery): Puoliksi ihminen ja puoliksi peura. Gus on viaton ja hyväsydäminen poika, joka uskoo ihmisten hyvyyteen.
  • Jeppard (Nonso Anozie): Gusin suojelija. Jeppard on kovaotteinen ja kyyninen mies, joka on menettänyt paljon elämässään.
  • Bear (Rebecca Walker): Nuori nainen, joka tapaa Gusin ja Jeppardin matkallaan. Wendy on rohkea ja myötätuntoinen nainen, joka haluaa auttaa muita.

Juoni

Sarjan alussa Gus elää yksin metsässä isänsä, Jeppardin, kanssa. Jeppard on opettanut Gusille selviytymistaitoja ja varoittanut häntä ihmisistä, jotka pelkäävät ja vihaavat hybridejä.

Yhtenä päivänä Gus lähtee metsästä etsimään uusia makuja. Hän tapaa Wendyn, joka on matkalla etsimään isäänsä. Bear ja Gus päättävät lähteä matkaan yhdessä.

Matkan varrella he kohtaavat monenlaisia haasteita, kuten hybridejä vihaavien ihmisten, rikollisten ja luonnonkatastrofien. He oppivat myös toisiltaan paljon ja alkavat lähentyä toisiaan.

Arvostelua

Sweet Tooth on kaunis ja koskettava tarina toivosta ja hyvän voitosta. Sarja onnistuu tasapainoilemaan post-apokalyptisen maailman synkkyyden ja positiivisen tunnelman välillä.

Gus on ihana ja sympaattinen päähenkilö, joka saa katsojan välittömästi puolelleen. Jeppard on hyvä vastakohta Gusille, ja hänen tarinansa on myös koskettava. Wendy on vahva ja itsenäinen nainen, joka on tärkeä osa sarjan tarinaa.

Sarjan juoni on hyvin rakennettu ja yllättää katsojan usein. Sarja on täynnä jännitystä, toimintaa ja tunteikkaita hetkiä.

Plussat

  • Ihana ja sympaattinen päähenkilö
  • Tasapainoinen tarina toivosta ja synkkyydestä
  • Hyvä juoni
  • Mielenkiintoiset hahmot

Miinukset

  • Jotkut jaksot ovat hieman hitaita

Yhteenveto

Sweet Tooth on ehdottomasti katsomisen arvoinen sarja. Se on koskettava ja mukaansatempaava tarina, joka jää katsojan mieleen pitkään. Sarjasta on tulossa pian kolmas kausi.

Arvosanaksi annamme sarjalla 4/5

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa